Тази вечер ще се състои бдение със свещи за революционера Алексей

...
Тази вечер ще се състои бдение със свещи за революционера Алексей
Коментари Харесай

Тази вечер ще се състои бдение за Навални пред руското посолство в София

Тази вечер ще се състои бдение със свещи за революционера Алексей Навални пред съветското посолство в София.

То е проведено от някогашния боен министър Николай Ненчев, Валентин Симеонов, Атлантически съвет на България и групите „ Руската убийствена политика за България “ и „ Освобождение “.

Навални, който беше най-изявеният противник на съветския президент Владимир Путин, излежаваше 19-годишна присъда затвор по обвинявания в екстремизъм. Съобщението за гибелта му в затворническата колония в арктическия град Харп незабавно обиколи света.

" Днес в 18.30. часа, пред съветското посолство, в памет на Навални, да кажем на Путин – Ти си страхливец и палач! Путин е палач! Страх го е от Свободата и съпротивата против властта му! За да се задържи на власт той ликвидира всичките си съперници и атакува редица страни. Кървави войни с жертви деца и дами! Разстрелва почтени и убива враговете си! Последният му огромен вътрешен зложелател беше Навални. Той се върна непринудено в Русия с цел да вдъхва вяра на съпротивата против Путин – вътре и отвън властническа Русия. Той знаеше, че дава живота си в жертва на Русия и против Путин, само че непоколебимо го направи! Целият свободен свят скърби за Навални, само че още по-силно виждаме злото в лицето и властта на килъра Путин! ", гласи анонсът за идното бдение, съобщи Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР